Palkinnot

palkinto

MSCHIC Minerals tuotepaketti:

Voita 200€ arvosta vapaavalintaisia MSCHIC Minerals tuotteita.

MSCHIC Cosmetics on toukokuussa 2007 lanseerattu ensimmäinen suomalainen ammattilaatuinen, trendikäs ja kaiken kattava meikkisarja.

MSCHICin taustalla on kaksi rohkeaa suomalaista naista. Tuotteet suunnitellaan Suomessa suomalaisen kuluttajan erityistarpeet huomioiden ja tuotetaan USA:ssa, Italiassa ja Saksassa toimialan parhaissa tuotantolaitoksissa. Lue lisää www.MSCHIC.com.

palkinto

Globe Hope tuotepaketti:

Liito-mekko on valmistettu Suomen armeijan kesälaskuvarjosta. Mekossa on nähtävillä laskuvarjon alkuperäisiä tikkauksia, jotka muodostavat kankaaseen mielenkiintoisia yksityiskohtia. Lissu-käsilaukku puolestaan on tehty isoäidin vanhasta verhosta, jolle on annettu uusi elämä design-laukkuna.

Globe Hope on vuonna 2003 perustettu innovatiivinen suomalainen designyritys, joka kehittyi toimitusjohtaja Seija Lukkalan halusta luoda ekologista ja laadukasta muotia kestävää kehitystä arvostavalle käyttäjäkunnalle. Globe Hope valmistaa laajaa vaate- ja asustemallistoaan pääosin kierrätysmateriaaleista. Yksilöllisiä vaatteita ja asusteita tuottava yritys on sitoutunut tuotannossaan kestävän kehityksen periaatteisiin ja kannustaa ekologiseen ja ympäristöystävälliseen ajatteluun. Globe Hopen tuottamat vaate- ja asustemallistot säästävät ja uudelleenkäyttävät ympäristömme luonnonvaroja sekä kunnioittavat eettisiä periaatteita. Lue lisää www.globehope.com.

palkinto
palkinto

SalSaDesign kierrätyskoru:

SalSaDesign on yhden naisen yritys tehdä tästä maailmasta parempi paikka niin itselle kuin muillekin. Valmistan tuotteet itse, käsin. Ne ovat minun omaa designiani, vaikka maailmassa ei varmaan ole enää mitään, mitä joku ei olisi jo tehnyt. Käytän paljon kierrätysmateriaaleja kuten nappeja, vetoketjuja, vanhoja rikkinäisiä rihkamakoruja, pitsiä ym. Tuotokseni ovat luokiteltu eri tuoteryhmiin joista jokainen on erilainen ja omaa erilaisen identiteetin. Korujani on saatavilla ainoastaan osoitteesta www.salsadesign.fi.

Kukan tiedot: Lunette - rintakorukukka , materiaali vanhat vetoketjut, pitsi ja napit. Halk.n.8cm

palkinto

Uniikit Ainoa -korkokengät!:

Voita käsinkoristellut Suomessa valmistetut Minna Parikka by Mantereen herkullisen punavalkoiset Helmi-nauhakävelykengät!

Kenkien päälliset ovat korkealuokkaista italialaista nahkaa, pohjat kumia ja vuori nahkaa. Suloiset kengät on valmistettu Mantereen kenkätehtaalla Orivedellä ja ne on koristeltu ihanasti käsinmaalaamalla, joten toisia samanlaisia korkkareita ei tule vastaan! Uniikeista kengistä vastaa Ainoa, jonka graafisen suunnittelun sivutuotteena syntyy tuotteita joissa ei kikkailla kikkailun ilosta vaan osataan yhdistää kauneus ja käytettävyys, oivallus ja osaaminen sekä ihanuus ja intohimo samaan kompaktiin pakettiin. Lue lisää www.ainoa.fi.

palkinto Lisää kotimaisesta kenkien valmistuksesta voit lukea valmistajan sivuilta www.bymantere.fi.

Arvontapäivät

  • 12.6. 1 kpl Ihastuttava kierrätysmateriaaleista valmistettu SalSaDesign koru (arvo n. 22 €)
  • 28.6. 1 kpl Herkullisia mineraalimeikkejä kesän menoihin! MSCHIC -mineraalimeikkipaketti (arvo n. 200 €)
  • 11.7. 1 kpl Ihastuttava kierrätysmateriaaleista valmistettu SalSaDesign koru (arvo n. 22 €)
  • 25.7. 1 kpl Kierrätysglamouria naiselle! Globe Hopen tuotepaketti (arvo n. 185 €)
  • 14.8. 1 kpl Ihastuttava kierrätysmateriaaleista valmistettu SalSaDesign koru (arvo n. 22 €)
  • 28.8. 1 kpl Korkojen kopinaa! Uniikit käsinkoristellut Minna Parikka by Mantere -korkokengät! (arvo n. 300 €)